הקטסטרופה התחבורתית ברחובות בני ברק סירבה להירגע גם במוצאי השבת האחרונה, כאשר העיר חוותה פעם נוספת עומסי תנועה כבדים וקריסה מוחלטת של הצירים המרכזיים. בעוד רחובות חזון איש ועזרא נותרו ריקים ושוממים מאוטובוסים, כלל התחבורה הציבורית ומאות אוטובוסי התגבור המשיכו להתנקז באטימות אל תוך ציר רבי עקיבא, שננעל לחלוטין והפך למלכודת שעות ארוכות עבור אלפי משפחות וילדים.
זעם ציבורי אדיר נרשם בקרב תושבי העיר והנוסעים, המרגישים כי הפכו לבני ערובה של החלטות שרירותיות. בעירייה מבהירים כי למרות האזהרות החוזרות ונשנות והמראות הקשים משבועות עברו, הנהלת משרד התחבורה ממשיכה לגרור רגליים, למשוך זמן יקר ולסרב להחזיר את הקווים למסלולם המקורי, תוך התעלמות מוחלטת מהסבל בשטח.
ראש העיר הרב חנוך זייברט, הגיב בחריפות למצב ואמר כי אי אפשר להמשיך ככה יותר, חייהם של מאות אלפי תושבים אינם הפקר. משרד התחבורה מנהל מדיניות מנותקת ושלומיאלית שמחריבה את שגרת החיים בעיר. התרענו, הסברנו והצגנו פתרונות מקצועיים, אך המשרד מעדיף להתבצר בעמדותיו במקום לתקן את המעוות. לא נשתוק מול המחדל הזה.
תושבים זועמים מוסיפים ואומרים כי ההתעקשות לא להזרים את אוטובוסי התגבור ישירות דרך ציר אהרונוביץ’ ולכפות עליהם מסלול מפותל ברבי עקיבא היא חלם בהתגלמותה. על הגורמים במשרד התחבורה חייבים להבין שגרירת הרגליים שלהם מייצרת סיוט שבועי להמוני יהודים. אם המשרד לא יתעשת באופן מיידי ויחזיר את הסדר לרחובות, נפעל בכל הכלים הציבוריים והחוקיים העומדים לרשותנו כדי לעצור את העוול הזה.